Washburn D10S akustiske guitar – Bedst sælgende akustiske på planeten

Har du nogen idé om verdens bedst sælgende akustiske guitar? En Gibson eller måske en Martin … Nå, du kan blive overrasket over at vide, at den bedst sælgende akustiske guitar er en Washburn D10S. Nå, dette er den bedst sælgende akustik af en grund, så jeg troede, jeg ville prøve en at se nøjagtigt hvorfor:

Til at begynde med kan du få en til under £ 150, og jeg må sige, at du får en masse guitar for pengene. Til at begynde med er der en 12-strenget version med standard 6-strenget.

Washburn D10S, jeg prøvede, var lige ud af kassen, så det var ikke blevet manipuleret på nogen måde. Det var nøjagtigt, hvordan vi hver især ville modtage det. Jeg troede, det var den smukkeste måde. Så da jeg første gang skød det, var mit første indtryk af finishen, at det var godt. Ingen mangler eller synlige sags i lakfinishen, der ligner anstændig tykkelse og dækning. En god start, men lige så meget som jeg elsker at se guitarer, er det afspilningsevnen og den lyd, den producerer.

Så da jeg først tog den op og lagde mine hænder på nakken, bemærkede jeg, at handlingen var svag, meget lavere end jeg havde forventet. For mig var det en bonus, og ikke hvad jeg havde forventet. Strengene syntes at være standard, men ret forfærdelige mellemtoner, så jeg dannede et C-akkord og strummede. Fremragende, der var ingen bange brummen selv med disse strenge. Jeg synes, at pæne lette Elixir-strenge og ydeevnen kunne være endnu bedre.

Jeg kiggede nærmere på lydhullet, som altid er et godt sted at se, om der er tegn på dårligt håndværk, men der var ingen lim overalt, meget ren. Det ser ud til, at det anvendte træ har en anstændig standard med en solid granplade. Laminerede mahogni sider og ryg holder prisen lav uden at ofre kvaliteten. Halsen er palisander, hvilket er standard, så der er ikke noget problem. Båndene er ikke rå, og der ser ikke ud til at være nogen døde eller usædvanligt høje bånd. Tunerne ser ret godt ud og ser ud til at vende og indstille pænt. Det ser ud til, at de helt sikkert ville være nok til at holde strengene tunede.

Med hensyn til lyden Washburn D10S akustisk guitar har god lydstyrke, en jævn mellemtone og strålende højder. Basen var en smule blank, men den tykke lakfinish syntes ikke at have påvirket sustain eller tone, som jeg må sige havde mig lidt bekymret. Der er en plastmøtrik og sadel, som jeg sandsynligvis ville ændre for yderligere at forbedre lyden. Der er ingen elektricitet at bekymre sig om, men jeg vil sandsynligvis ikke tøve med at plaske rundt for at ordne en anstændig afhentning.

Sammenfattende har min erfaring med Washburn D10S været meget positiv. Guitaren ser ud til at repræsentere fremragende værdi for pengene. Washburn har den bedst sælgende akustiske guitar i verden, det ser ud til, at jeg heller ikke er den eneste.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir