Undgå dårlige forretningspartnere

Masser af mennesker prøver at etablere et forretningspartnerskab med nogen, og de bliver udnyttet og skruet op! Folk er overtillid og naive og tror, ​​at en ven eller slægtning ikke vil udnytte eller skade dem. Men ingen kan stole på forretning. Ingen.

Vær forsigtig, opmærksom og opmærksom på alt, hvad du ser, oplever og hører fra din potentielle forretningspartner eller forretningspartner. Se efter de røde flag, der advarer om, at der er noget galt, og at du er ved at blive udnyttet.

Ved, hvilke skridt du skal tage for at beskytte dine økonomiske interesser og afgøre, om din forretningspartner er en kunstner! Ved hvad du skal gøre for at beskytte dig selv og dine økonomiske interesser. Etablering af et forretningspartnerskab er meget seriøst og vanskeligt.

Jeg blev flået af og kneppet af min forretningspartner. Bliv ikke nogens økonomiske offer. Jeg er blevet misbrugt og forrådt af nogen, jeg har kendt det meste af mit liv! Forestil dig det. Vi var virkelig gode venner. Jeg mener rigtig gode venner.

Han var en rigtig ven, der tog mig med overalt, inviterede mig overalt og forsvarede mig fra alle. Det ville hæve mit selvværd og opmuntre mig. Så forrådte han mig og vendte sig mod mig. Og jeg så det aldrig komme. Aldrig.

Lidt efter lidt blev jeg bedraget. Jeg var sårbar, fordi jeg stolede fuldstændigt på ham på grund af vores bedste venskab. Han brugte det mod mig. Det var et meget hemmeligholdt og subtilt økonomisk program. Jeg vil fortælle dig, hvad der skete.

Han tilbød mig et forretningspartnerskab med et overbevisende, realistisk og opnåeligt forretningsmål. Det hele gav mening. Så vi begyndte at arbejde på forretningsmålet. Men noget subtilt var stadig forkert: han mødtes ikke ofte med mig for at arbejde på forretningsmålet.

Jeg brugte utallige timer på at undersøge branchen og forretningsplanen, vi arbejdede på alene, og han mødte mig kun nogle gange. Først arbejdede han regelmæssigt på forretningsmålet med mig, og vi gjorde jobbet sammen. Så begyndte han at arbejde mindre og mindre med det økonomiske mål, indtil han sjældent dukkede op for at arbejde sammen med mig.

Da jeg var naiv og uvidende og dum, fortsatte jeg med at undersøge virksomheden, selvom den ikke dukkede op og pludselig havde alle de oplysninger, jeg havde brug for. Tiden var kommet, da vi skulle begynde at investere penge i virksomheden. Han nægtede at lægge en eneste krone i forretningsmålet.

Jeg ville stadig ikke se, hvordan tingene var, fordi jeg havde at gøre med min bedste ven. Men i løbet af månederne og månederne og derefter to år, og han stadig ikke ønskede at investere penge i virksomheden, fik jeg det hele. Jeg accepterede, hvordan det gik. Min bedste ven havde forrådt mig !!!

Jeg måtte endelig indrømme, at min bedste ven og forretningspartner havde vendt sig mod mig. Det gjorde mig og mit sind meget ondt. Jeg besluttede at beskytte mig selv og sluttede mit forretningspartnerskab med ham og sendte ham en “meddelelse om opsigelse af forretningspartnerskab”, der informerede ham om, at vores økonomiske partnerskab var forbi.

Jeg sluttede endelig mit venskab med ham. Jeg gjorde lige hvad jeg skulle.

© COPYRIGHT 2016

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir