Spar penge ved at købe mere

Den dag i dag husker jeg stadig min første store købmandregning efter vores bryllup. Det var omkring $ 200, og jeg græd på vej hjem. Jeg havde ikke noget fancy, bare det grundlæggende. Vi var fattige nygifte, og madomkostningerne var et nødvendigt onde, som jeg ikke kunne komme rundt.

Shopping var mit ansvar i ægteskabet, og jeg var fast besluttet på at leve på vores ringe budget. Jeg kastede mig lige ind i udfordringen og år senere befandt jeg mig i at undervise i samfundskurser om “kuponering” (“ja”, jeg måtte sige til mine søstre, “kupon er et ord”).

Jeg bruger ikke længere timer på at søge, udskrive, klippe og organisere kuponer, men der er uvurderlige købsprincipper, som jeg lærte af disse undersøgelser, og som jeg aldrig vil ændre. Min favorit er at købe mere for at spare mere.

Den enkle idé bag strategien er at købe mere af noget, når det er til salg, så du ikke behøver at betale fuld pris senere, når du har brug for det. Anvendelsen af ​​dette princip vil være forskellig i alles hus. Tag dig tid til at tænke på følgende spørgsmål, så du kan maksimere dine besparelser.

* Hvor meget plads har du til opbevaring af mad?

Det kan virke som et indlysende spørgsmål, men det har sat mig i fare mere end en gang, når det kommer til frosne fødevarer. Jeg er blevet meget mere organiseret (og kreativ!) Med min fryseplads af nødvendighed. Selvom det selvfølgelig ikke er løsningen for alle, investerede vi i en fryser efter en af ​​de bedst sælgende, jeg nogensinde har set på ost og kød. Jeg overbeviste min mand om, at vi efter et par flere salg som dette ville betale for fryseren med det beløb, vi sparede.

* Hvor meget af denne vare skal vi bruge?

Uanset hvor godt et salg er, er det aldrig en god handel, hvis mad spildes. Sørg for, at du ikke køber mere, end du kan bruge. Overvej udløbsdatoen og din tidsplan og måltiderne. Jeg prøver altid at lave mad, hvor de fleste af mine ingredienser er ting, som jeg allerede har opbevaret, så intet spildes eller glemmes, men det er et helt andet princip.

* Hvad er kvaliteten af ​​salget?

Det er noget, du vil lære bedre over tid. Den værste følelse er, når du fylder en favoritartikel, fordi den giver et godt salg, kun for at finde ud af i næste uge, at den samme vare sælger til en betydeligt bedre pris i en nærliggende butik. Du bliver fortrolig med priserne i dit område og begynder at vide, hvad en god pris er for forskellige varer. Vær heller ikke bange for at spørge folk! Jeg har flere gange diskuteret priser med min slagter i min købmand. Jeg kender ikke en købmand, hvor de betaler deres medarbejder provisioner for salget, så de vil ærligt fortælle dig, om du kan forvente et bedre salg, eller hvornår en kommende rabat kan forventes. Vær venlig og venlig over for medarbejderne – de har et væld af viden!

* Hvor ofte er det til salg?

Dette spørgsmål er en af ​​mine favoritter, fordi det er en game changer. Salget er i rotation. Ikke kun kan du forvente, at visse genstande reduceres på bestemte tidspunkter, men du kan planlægge din madopbevaring omkring dem! For eksempel har min købmand kødsalg på en to-ugers rotation. Det betyder, at jeg kun har brug for at købe nok kylling til min familie to uger, før jeg ved, at den bliver til salg igen. Det giver mig også en grund til aldrig at skulle købe kylling til den fulde pris mellem disse salgspriser, fordi jeg bare kan tage den ud af min fryser.

En anden salgsomsætning, der er ekstremt nyttig at kende og overvåge, er sæsonbetinget salg. For eksempel er grillsauce normalt markeret som den laveste omkring 4. juli, og ernærings- og sundhedsstænger er normalt på det laveste i januar for alles nytårsopløsninger. Ofte udløber disse varer ikke i mere end et år, så hvis du har plads, skal du købe nok til at holde din familie så lang.

Når dine stakke med lager har ramt en vellykket turnaround, vil du opdage, at du køber helt anderledes. Det er ikke usædvanligt for mig at komme hjem fra butikken med 25 kasser korn, 10 poser ost og kun en håndfuld andre basale ting som brød, mælk og bananer. Jeg har ikke brug for at købe alle ingredienserne på min liste til denne uges måltider, da jeg allerede havde lagerført dem, da de var til salg. Som et resultat kan jeg tilberede den samme velsmagende mad til en meget lavere pris for min familie. At købe mere for at spare penge handler om at timing af dine større indkøb med deres salgspriser, og ironisk nok vil du snart opdage, at køb af mere faktisk kan hjælpe dig med at bruge mindre.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir