Netværksmarketing vs aktiemarked – Del 1 – Tallene, der giver mening

Dette er et sjovt eksempel for folk at forholde sig til, når de taler om den gennemsnitlige markedsføring af hjemmenetværk. Der er mange netværksmarkedsføringsfirmaer derude, og de fleste af dem tilbyder fantastiske kompensationsplaner. Muligheden er reel. Folk tjener penge i denne branche. Der er ingen tvivl om det, og beviset er overalt.

De penge, der optjenes i denne branche, varierer afhængigt af personen, forretningsplanen og de handlinger, den enkelte har truffet. Der er meget specifikke trin, der skal tages for at få succes med enhver virksomhed.

Nedenfor er en reel sammenligning mellem netværksmarkedsføring og en bestemt børs, der foretages på børsen. Dette eksempel er ægte og vedrører min erfaring med netværksmarkedsføring og en faktisk aktie, som jeg købte. Hvad jeg kan lide ved dette eksempel er, at det er simpelt. Der er ingen røg eller spejle. Tallene er 100% nøjagtige.

I februar 2007 købte jeg de hidtil bedste individuelle aktier, jeg ejer.

4 aktier er købt. Ved udgangen af ​​året (2007) havde jeg opnået 134% af min investering … ret godt!

Nu ved udgangen af ​​2008 blev de samme 4 aktiebeholdninger vurderet til kun en gevinst på 0,01% ved den oprindelige investering. Dette skyldtes recessionen i 2009!

I slutningen af ​​2009 kom bestanden tilbage! Fik mine penge tilbage og lidt mere … en spændende 149% ROI!

Nu er det netværksmarkedsføringsvirksomhedens tur.

Jeg blev mægler i mit firma i september 2008. Investeringen var $ 448,00.

Ved udgangen af ​​2008 havde jeg et investeringsafkast på 29% på 3 måneder!

I slutningen af ​​2009 rapporterede min netværksmarkedsføringsvirksomhed en enorm gevinst på 3799% på investering!

Netværksmarkedsføringsanalyse:

Procentdel af investeringsafkast = 720%

Aktiemarkedsanalyse:

Procentdel af investeringsafkast = 149%

Network Marketing’s investeringsprocent for afkast er 720% mod 149% investeret i en aktie.

Den anden del af denne serie vil tale om forskellene og fordelene ved de to. Dette er en anden god artikel, der forklarer værdien af ​​at eje din egen virksomhed.

Husk dette: du vil tjene godt for at arbejde for andre; du vil tjene en formue på at arbejde for dig selv.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir