Hvorfor penge styrer hele vores liv

Penge er alt, fordi vi bruger hele vores liv på at lede efter flere og flere af disse vidunderlige stykker og stykker papir. Vi ønsker alle flere og flere penge, og vi søger den frihed og det valg, som penge tilbyder.

Jeg fandt en meget interessant og informativ artikel om at udforske dit forhold til penge, der forklarer detaljeret, hvordan vi tænker på penge, og hvordan vi vurderer vores forhold til penge, er en optakt til (og jeg citerer) første skridt i personlige og globale transformationer.

En af de interessante ting, jeg lærte af denne artikel, var overbærenheden af ​​penge som et alternativ til at udtrykke kærlighed. Vi køber alle kort, blomster og gaver fra dem, der betyder noget for os. Vi gør dette udelukkende for vores kære, så vores lommepenge er et udtryk for følelse og accept. Hvis du ikke køber dig helt ind i denne idé, skal du overveje, hvor mange gange du har købt noget fra en fjende.

Alt koster penge. Folk er drevet af en umættelig efterspørgsel efter mere. Jeg vil specifikt diskutere og undersøge, om vi har den rigtige holdning til penge i senere artikler, men der er ingen tvivl om, at nogle mennesker baserer hele deres eksistens på at søge og bevare penge og rigdom. Tænk på mennesker som Richard Branson og andre, der er kendt for deres rigdom. Den måde, de opfører sig på, og den tillid, de har, er baseret på deres succes og velstand.

Mit forhold til penge adskiller sig fra andre mennesker, jeg kender. Jeg er virkelig den type person, der tænker på penge som sikkerhed. Jeg nyder følelsen af ​​præstation efter at have tjent det og følelsen af ​​sikkerhed, at jeg har råd til ting, hvis jeg har brug for dem. Jeg er ikke en stor udbyder, selvom det er fordi jeg holder af det, jeg har. Hvis nogen var over mig £ 100.000, ville jeg finde det let at bruge noget af det! Jo mere jeg har, jo mere sikker føler jeg mig, og det får mig til at spare mere og bruge mindre. Denne holdning er formet af tidligere erfaringer og det faktum, at jeg har lært, hvad der sker, og hvordan det føles, når du ikke har noget. De, der ikke har oplevet dette, vil bruge frit med den (måske falske) tro på, at pengene fortsætter med at strømme til dem, som de altid har gjort før. Rige børn er et godt eksempel på denne type opførsel. Prøv at fortælle en 18-årig, at et kreditkort er dårligt. Indtil de oplever måned efter måned efter måned at betale en regning, kan lektionen ikke undervises, den skal leves.

Jeg forestiller mig ofte, hvordan det ville være at ikke fokusere på at tjene penge hverken gennem arbejde eller den anden forretning, at bo et afsides sted i et selvstændigt hus og bare fokusere på livet. Hvad ville interesserne være? Hvad ville vi gøre som familie hele dagen? Svarende til et liv med mange penge, så snart du har en masse af dem, mister du pludselig følelsen af, at det betyder noget. Paradokset med penge er, at de mister deres betydning, jo mere du har dem.

Hemmeligheden bag at sikre, at dit forhold til penge er sundt, er at fokusere på de andre områder i dit liv, der er vigtige, og at opretholde en sund balance. Penge er vigtige, men forhold, sundhed, fitness og andre ting er også vigtige. Lynne Twist opsummerer det perfekt, når hun siger “Når vores økonomiske liv er på linje med vores hjerte og sjæl, er det økonomisk velbefindende, det er velstand,” Mens du skal være fokuseret, er der en linje, du ikke skal krydse for at blive helt besat. Jeg er overbevist om, at du skal være tilfreds med moderate penge for at håbe at være virkelig tilfreds med rigelig rigdom.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir