Hvor gik alle vores penge hen? Du har undret dig i lang tid!

Da jeg var lille, kom min bror hjem fra flåden med orlov og fortalte mig om de hårde tider i Kina. Jeg spurgte ham, hvad der var ordet inflation mente da han sagde det nye ord til mig. Inflation var et ret vigtigt ord for mit unge sind.

Min bror har en enkel måde at forklare ting på. Han sagde, Inflation er, når du har brug for en trillebør fuld af kontanter for at købe et brød.

Jeg observerede inflation førstehånds, da jeg var dreng. Krig er en stor inflationsgenerator. Før 2. verdenskrig kunne vi købe en at føre af “Bage” Dunlop i 5 ¢.

EN at føre var det, vi nu kalder en chokolade-eclair. Jeg købte en i går i min butiks bager til 89 ¢. Det var ikke halvt så stort som et af Bakes første skud.

Bage Dunlops første sinker var ca. 5 x 5 inches. Bake hævede prisen til 10 ¢ lige efter krigen startede. Prisen på mel var steget, og Bake kæmpede for at få fat i sukker, som blev rationeret. (Andre ting, vi havde rationbøger til, var benzin og dæk. Min familie brugte dem aldrig, fordi vores bil stadig var på blokke i garagen. Far havde ikke haft dem. måder at køre sin gamle Oldsmobile igennem depressionen.)

Bake skar derefter størrelsen på sin bly i to og fyldte stadig en krone. Derefter skar han det igen. Prisen var stadig en krone. Så vi havde en føring en fjerdedel af størrelsen til det dobbelte af prisen. Det er inflation.

Sidste måned købte jeg en ny, lidt brugt bil. Det kostede mig dobbelt så meget som vores første hus.

I 1975 ville 230 ounces guld købe dig en Cadillac til $ 8.000,00. I dag kan du købe tre (3) Caddys på $ 35.000,00 for 230 ounces guld og have $ 30.000,00 i forandring.

Guld og sølv er gode kæmpere mod inflation. United States Mint stempler guld- og sølvmønter. Disse er Gold Eagles og Silver Eagles. De er lovligt betalingsmiddel. Jeg begyndte at samle nogle af disse mønter. Årsagen er, at jeg har fast indkomst, og inflationen spiser mit levebrød. Jeg kan fortælle dig, hvordan jeg indsamler mønter, hvis du sender mig en e-mail.

Du har sandsynligvis bemærket, at vores regering er meget bekymret over inflationen. De holder øje med indekserne. Kina er meget bekymret. Da vores valuta mister værdi, lider Kina. De har et stort handelsoverskud, som bringer verdens monetære systemer i fare. De er måske mere bekymrede, end vi er. (Jeg fik ikke det op. Jeg tager det Wall Street Journal.)

Udenlandske investorer er bekymrede over faldet i værdien af ​​deres amerikanske instrumenter. Jeg taler om titler osv. og ikke papirclips. Hvis de bekymrer sig for meget og skifter til “sikrere” investeringer, vil vores markeder blive stærkt påvirket. Jeg taler om aktiemarkedet og råvarebørser her osv. Ikke om din lokale landmands marked.

Min bror bad mig om at låne dollars og betale dem tilbage med øre. Dette skyldes, at værdien af ​​de penge, du bruger til at betale langfristet gæld, er mindre værd end pengene, når du lånte.

Din lokale økonomiske ekspert kan hjælpe dig med at bekæmpe inflationen, hvis du har noget tilbage at investere. Dette er problemet. Mange mennesker er så i gæld, at de ikke kan investere. Interessen fortærer alt deres overskud.

Så hvad skal vi gøre for at bekæmpe inflationen? Nå, vi kan bruge planen fra Taylor Jones, hackforfatteren, som følger:

1. Stop med at bruge ud over dine BEHOV.

2. Betal din gæld. Tag den højeste først og start med at foretage flere betalinger. Hvis betalingen er $ 200,00 pr. Måned, skal du se, om du kan hoste op $ 400,00 pr. Måned. Hvis ikke, skal du i det mindste øge din betaling.

3. Overvej at tage et lån med lavere renter for at tilbagebetale og konsolidere din gæld. Derefter kan du foretage en større betaling for at fjerne denne gæld. Vi plejer at kalde det kombinere dine regninger i gigantisk gæld. Problemet er, at folk kombinerer deres regninger og derefter spilder de “nye” penge, de har nu, i stedet for at bruge dem til at komme ud af gælden.

4. Send mig penge! Hej, bare sjov (medmindre du virkelig vil)!

Okay, så hackforfatteren Taylor Jones ‘plan er ikke original. Jeg elsker ham stadig!

Slutningen

Penge, guld, penge, inflation, regering, Kina, investering, gæld, komme ud af gæld, fjerne gæld

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir