Global Exchange Vacation Club

Denne artikel har til formål at uddanne nybegyndere af ferieejendomsforbrugere, hvad de skal se efter, når de køber ferieejendom.

Der er mange forskelle i timeshare. Variationerne vil kort blive anført i næste sætning, men jeg vil udvide dem mere detaljeret senere i denne artikel. Nogle af de største forskelle inkluderer hele ugen versus pointbesiddelse, gerning versus leasing, ROI versus II, markedsstyrke og tilgængelighed i din klub.

Lad os tale om uger mod point. Det afhænger virkelig af, hvordan du normalt rejser. Rejser du ofte i ugentlige intervaller, eller gør du flere weekender og 5 eller 10 dages ferier. Personligt er et pointsystem det rigtige valg for mig, da jeg næsten aldrig rejser i nøjagtigt en uge. Pointene bruges som en valuta for din ferie. Jeg ejer personligt Hyatt og GEVC, og deres punktsystemer fungerer lige så godt. Jeg plejede at finde bedre oppetid med Hyatt, men for nylig har GEVC haft bedre oppetid.

Hvad med skøden og den lejede ejendom. Forskellene her er ret selvforklarende. Enten ejer du eller lejer ejendommen. Jeg vil give min ejendom videre til mine børn, så min præference er at eje. Jeg vil ikke være for klog i denne artikel, men jeg boede på et Hyatt Resort i Carmel, som var fænomenalt. Det kostede over $ 500 pr. Nat på Expedia. Jeg endte med at bruge mindre end $ 500 for hele ugen. Så hvis jeg også kan give denne gave til mine børn, synes jeg det er fantastisk. Du kan også bruge retten til at bruge bunden det meste af tiden; de udløber bare efter et bestemt antal år.

RCI og II er de vigtigste handelsselskaber, som du kan forhandle med for at komme til andre steder end hvor du ejer. Dette er en af ​​de største fordele ved ferieejerskab i dag. Jeg sparede mange penge med min timeshare, og handel giver mig også mulighed for at bevare fleksibiliteten. Hvad der er bedre mellem RCI og II, har de begge deres fordele. II og RCI har begge meget pæne og meget forskellige komplekser. Jeg har en ejendom i hver, og det fungerer godt for mig. Min GEVC er med RCI, og min Hyatt-ejendom er med II.

At lære kommerciel magt er meget vigtigt. RCI vil endda fortælle dig på sin egen hjemmeside, at ikke alle ferieejendomme er skabt ens. At købe en timeshare et fantastisk sted er førstepladsen, når det kommer til markedsstyrke.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir