Gennemgang af de bedste Epiphone Les Paul Standard Plus

funktioner

Denne guitar blev fremstillet i Kina og er færdig til perfektion. Skalaen er 24,75 “, og halsen har 22 bånd med de karakteristiske trapezformede indlæg. Halsen er palisander, hvilket synes at bringe indlægningerne meget godt ud. Guitarlegemets materiale er en blok af mahogni. massiv og ret tung. Du kan føle, at materialet er godt konstrueret, og at vægten af ​​guitaren, som er tungere end de fleste, tilføjer finishens “rigdom”. Kropens top er en matchende flammet ahorn; men den samme guitar kan købes, som alle har samme størrelse og lyd, men har en mat finish. Det koster dig omkring £ 50 mindre afhængigt af butikken. For mig er flamme finish det værd, fordi Det ser spektakulært ud. Den indstillede hals er også lavet af mahogni, guitarernes materialer er konsistente og professionelle.

Broen er den arketypiske “tune-o-matic” model, færdig i krom svarende til tunerne. Pickupperne er et par klassiske Alnico humbuckers, som er gode og egnede til guitar, men hvis du er en semi-professionel spiller eller bare vil have et ekstra spark, kan en ændring af pickupper være til gavn for dig. Der er fire kontroller, to for tone og to for lydstyrke. På det tidspunkt betalte jeg £ 399 for guitaren, som jeg fandt meget rimelig, da jeg spillede dobbelt så mange guitarer, og den følelse de gav mig svarede ikke til den af Epiphone. Du kan også få et specifikt hårdt etui til denne guitarmodel. Meget imponeret. 9/10

Lydkvalitet

Jeg spiller hovedsageligt i slutningen af ​​60’erne hard rock med en blues-side, så der er brug for en masse guitarakkorder, og denne guitar vil helt sikkert imponere, når det kommer til at spille dem. Mine påvirkninger inkluderer Cream, the Stones og Slash (til makulering af soloer!). Denne guitar, parret med min Line6 Spider IV forstærker, producerer alle de lyde, jeg ønsker. Fra forvrængede rocketoner på bridge-pickupen til store melodiske soloer på p / u-nakken med tonen ned giver en fremragende cremet lyd. Jeg har stadig lydstyrken og tonen på guitaren, da den gør den overordnede lyd fyldigere og hjælper strengene med at resonere. Jeg elsker ærligt talt guitarens lyd. Selvom Epiphone aldrig vil være så god som Gibson, men når man husker, at en Gibson-form på denne guitar ville koste omkring £ 900+, er det en meget god konkurrent til en billigere model. 10/10

Stil

Jeg har aldrig købt denne guitar online, og jeg vil aldrig anbefale den til folk, simpelthen fordi når du køber en guitar som sådan, vil du gerne se den personligt. Du ønsker at få guitaren med et godt korn, der passer til din smag, og du vil sørge for, at hvert stykke frisk poleret mahogni har nøjagtigt det, der kræves. Du kan ikke få denne garanti online. Jeg afviger … Finishen på denne guitar er perfekt, pickupperne var ret tætte og var slet ikke løse, et meget professionelt job blev gjort. Jeg ændrede dog strengene, da jeg købte den, fordi jeg er en ivrig Ernie Ball Super Slinky-elsker. Intonationen var perfekt, og broen blev justeret korrekt. Jeg behøvede ikke at røre ved det. Guitarens bro blev også indstillet til en dejlig lav tonehøjde, hvilket optimerede spilbarhed, især med hurtige sætninger og høje båndsekvenser, og vanskelige akkordformer, der kræver en masse fingerstrækninger. . Afhængig af smag er de dog let justerbare. Hvad jeg elsker mere end noget andet ved denne guitar er dens evne til at blive spillet med det samme. Jeg havde ikke brug for at foretage justeringer, og det kan kun gøre mit liv lettere. 10/10

Pålidelighed

Der er ikke meget at sige andet end at det kan spille koncerter uden skade, så længe du har en god, robust rem på. De faktiske remlåse på guitaren er fine; de kommer ikke af og har derfor en god rem. Jeg havde ikke brug for en ekstra guitar, hvis jeg spillede en koncert, fordi du kan stole på denne guitar. Finishen blev ikke afsluttet eller noget lignende, og jeg har haft det i 6 måneder og spillet 3 koncerter med regelmæssig øvelse, det er meget godt udført og fremragende pålideligt. 10/10

Global erfaring

For hvad jeg gør med guitaren, opfylder den alle mine behov. Funktionerne, lydkvaliteten og stilen er fint for mig. Fra hurtige soloer og langsom blues-jam til spanske bops og vestlige akkordprogressioner har Les Paul altid været den ‘øverste’ klasse af guitar, og lige siden han så Slash slå utrolige soloer, havde jeg lyst til. en. Med denne guitar kan du gøre krav på en Les Paul uden £ 1000 pris. At spille som Slash vil dog tage øvelse; guitaren gør ikke alt arbejdet. 9/10

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir