Gennemgang af Alabama and Friends Music Festival at Sea on the Norwegian Pearl

Det var min første musikfestival til søs. Jeg fik tilbragt tid ved mid-boat-poolen med 2.000 nye venner og se Alabama optræde ved tre forskellige lejligheder. Jeg nød musikken fra grupper, som jeg aldrig havde hørt om, men som jeg ikke vil glemme. Min kæreste og jeg dansede i atriet, spillede bingo med Randy Owen og bar vores klokker på 70’ernes temafest.

Pearl forlod Miami den 10/24/13 for en fire-dages krydstogt til Nassau, Bahamas og Great Stirrup Cay, Bahamas, Norwegians private ø. Spaen tilbød rabatter på havnetjenester. Så efter en kort gåtur til Nassau Straw Market var jeg tilbage om bord for en ansigtsbehandling og en afslappende eftermiddag i den termiske suite.

Det blandede område af den termiske suite omfattede en stor mineralpool med masser af bobler, et lille boblebad og to brusekabiner med farveskiftende lys. Opvarmede flisebænke var tilgængelige til afslapning og lur. Lounge stole stod over for et stort billedvindue, der så ud over buen. Den eneste kvindelige side havde en sauna, et dampbad og en kold pool. Spaen opkræver $ 38 for et dagspas til den termiske suite eller $ 68 for et fire dages pas. Da jeg var i den termiske suite hver dag, var fire-dages-passet en reel værdi.

Jeg har været på den norske perle før. Så når jeg så nogen der var svimmel, ville jeg spørge, om jeg kunne hjælpe dem. Det er en fantastisk måde at få nye venner på. Vores stewardesse Eric lavede den bedste abe, jeg nogensinde har set med et blåt og hvidt stribet håndklæde. Han holdt også vores lille hytte med balkon pæn og ren. Vi spiste morgenmad og frokost ved havebuffeten på poolterrassen og spiste i Sommerpaladset bag på skibet. Jeg kunne altid finde noget godt at spise. Hvis du ikke kan lide en tallerken, erstatter tjenerne med glæde.

Sixthman organiserede krydstogtet og gjorde et godt stykke arbejde. Før krydstogtet sendte de mig navneskilte og bagagemærker. På båden havde de en repræsentant i receptionen til at besvare spørgsmål. Jeg fortalte hende, at jeg havde efterladt mine navneskilte derhjemme, og hun gav mig straks nye navneskilte. På båden modtog vi også Alabama and Friends badehåndklæder, en autograferet plakat og specielle Alabama-ben. Oven i det skal alle have taget deres foto med Alabama i tildelte fotoops. Da jeg kom hjem, fik jeg en e-mail med en webadresse, hvor jeg kunne uploade mit foto med Alabama. Andre fotos fra krydstogtet var også tilgængelige til gratis download.

Mere end halvdelen af ​​dem om bord var over 50 og giftede sig. Det var en venlig skare, der delte en kærlighed til countrymusik og efterlod mig med vidunderlige minder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir