For travlt med at få din virksomhed til at vokse?

Jeg har for nylig talt med mange virtuelle assistenter om de flaskehalse, de står over for i deres forretning.

En af dem, der kommer op igen og igen, er at de ikke kan fokusere nok på deres egen virksomhed til at dyrke den ordentligt.

Vi arbejder hårdt på at få klienter, og så er vi for travle med klientarbejde til at se på vores egen forretning.

Vi holder op med at markedsføre, vi netværker ikke længere … vi glemmer, hvordan man fortæller folk, hvor store vi er på, hvad vi gør.

Så når der sker noget, og vi har brug for nye kunder, har vi svært ved at finde dem. Vi er nødt til at starte forfra.

Eller værre, vi lider af at arbejde med klienter, vi ikke kan lide, eller gøre ting, vi ikke kan lide at gøre, bare fordi det er lettere at gøre det end at starte forfra.

Vi citerer alle de samme undskyldninger:

Jeg har ikke tid (til netværk, til markedsføring).

Jeg har ingen penge (at gå til events, deltage i træning).

Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte (for at finde den korteste vej til det, jeg har brug for).

Og disse grunde er gyldige, men de holder dig, hvor du er.

Hvis det ikke er, hvor du vil være, skal du grave dybt og finde vej.

Det kan være svært at motivere dig selv til at arbejde på din egen virksomhed. Her er nogle tip, der kan hjælpe dig:

1. Start din dag på en positiv note og i godt humør. Arbejd hårdt for at holde dig i en positiv sindstilstand og læg mærke til, når du afviger fra det (skriv det ned, hvis det er muligt, for at etablere rollemodeller). Når du holder dig i godt humør, kan du afslutte din klients arbejde hurtigere og derefter gå videre til din.

2. Forsøg at undgå at skulle tale med dine kolleger. Jeg elsker sociale mediegrupper lige så meget som nogen, men jeg ser meget negativitet og spildt tid i disse grupper hele dagen. Find en betroet kollega, som du kan henvende dig til om nødvendigt, og hold dem væk fra de offentlige bølger. Du ved ikke, hvor meget det vil holde dig fokuseret på at bevæge din virksomhed frem, indtil du gør det (tro mig!)

3. Sammenlign dig selv med dig selv, ikke med andre. Gå igennem dine tal fra sidste år, og skriv dem ned måned for måned (indtægter, udgifter, antal kunder, du har arbejdet med). Begynd at opdatere disse tal med mål for dette år (lille at starte, større når du får tillid). Og sørg for at indtaste dine tal også i år for at begynde at sammenligne din egen virksomhed med din. Forfriskende! Og det viser dig virkelig, hvor du kan foretage små ændringer, der giver dig store resultater!

4. Hold det simpelt. Hvis du har et projekt- eller opgavestyringssystem, skal du tage mere tid til at organisere det hver dag. Du finder din dag så meget mere produktiv, når du holder den opdateret. At være organiseret er en ting. Det er en helt anden at forblive sådan. Begge hjælper dig med at få mere gjort, uanset hvad du skal gøre.

5. Betal dig selv for at lave din egen markedsføring og forretning. En af mine forretningscoacher bad mig om at gøre dette en gang, og det var en fantastisk måde at få blokeret tid i min tidsplan for at lave min egen forretning. Jeg arbejdede kun omkring 2 timer om ugen for mig selv, men at betale mig selv (eller vide hvor meget jeg havde tjent, mere sådan) var virkelig motiverende for mig. Jeg vidste, at jeg var mere værd end det, jeg tjente.

6. Lav en indsats. Motivation sker ikke bare. Desværre er du nødt til at gøre en indsats for at komme derhen. For at gøre dette skal du sørge for at forstå, hvad udbetalingen vil være. Flere penge? Bedre kunder? Alt er godt. Hvad betyder det for dig? Måske en ferie? Betale gæld? En aften hver måned? En anden skyldig fornøjelse?

For virkelig at være i tråd med din virksomhed skal du være opmærksom på den.

At fordybe sig i klientens arbejde er en yderst almindelig undskyldning for ikke at være opmærksom på det, vi har mest kontrol over – vores egne beslutninger!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir