Er du smart nok og mand nok til at bære designer Ugg støvler?

I slutningen af ​​70’erne så jeg mit første par UGG-mærke støvler på en surftur i Mexico med nogle få venner af mig. Fem af os var næppe ude af gymnasiet, da vi rejste til et surfsted kaldet Quattro Casas, som ligger et par timer syd for Ensenada. Den ujævn, ujævn vej skabte en svedig tur, men til sidst kom vi til surf break, som spillede en hurtig bølge, der startede til højre for et punkt. Vi surfede nu og da indtil mørke, da alle endelig kom ud af vandet.

På dette tidspunkt tog vi våddragterne af og begyndte at blive komfortable, og det var da jeg bemærkede de grimeste sko, jeg har set fra den diskotekede platformstøvle. Min ven Robert bar disse … ting på benene. “Hvad skal det være?” Jeg græd. De andre fyre, der nu hørte min nød, vendte sig om og begyndte at knække, når de først havde lagt øje på de australske fåreskindstøvler. ”De hedder Ugg Boots, og jeg købte dem i Hanifins surfbutik i Newport,” sagde Robert stolt og viste de fjollede ankelstøvler ud. “De er lavet af 100% fåreskind. Mange surfere i Australien bærer dem,” sagde han og fjernede en og viste os det bløde interiør. Vores hastighed med at dømme blev bedre af os, da vi alle faldt i latteren. Straks, som det var typisk for, da vi startede med Robert med verbale og muntre induendoer. “Dette er pæne, plys udseende støvler, du har her Robert,” kommenterede Chuck med en latterliggørelse. “Dude, er der noget andet, du vil fortælle os? Kommer du? Åh, det var jeg virkelig ikke forberedt på. Jeg skulle have medbragt blomster, måske et kort eller noget?” Sagde Phil med en let alvorlig undertone af bekymring i sin homofobe stemme. “Betyder det, at du ikke drikker øl med os mere? Ved du, vi købte meget af det. Jeg kommer ikke tilbage til byen for at skaffe dig noget Chardonnay, min frugtagtige ven.” Vi troede, at vi var alt for sjove, da vi snappede Roberts karbonader og lo af de grimme ugg-støvler, som Robert for alt hvad vi vidste, kunne have gjort alene.

Efter ti minutter med verbal slag på Robert med ham, der modigt forsvarede sin seksuelle og surfingevne og hans australia ugg støvler, slog vi os endelig til ro. Robert fortsatte med dristigt at bære sine støvler resten af ​​turen og lod os ikke genere ham. Faktisk tror jeg, at han endte med at surfe bedre end resten af ​​os på denne rejse. Måske gjorde vores hack på ham og hans dumme støvler ham følelsesmæssigt stærkere? Eller måske drak han bare mindre øl? Eller måske var hendes fødder ikke så bidte som nogle af os?

At se Robert sluttede med den sidste latter, for i slutningen af ​​turen ønskede vi alle sammen, at vi selv havde nogle klassiske Ugg-støvler. Resten af ​​os havde slidte sandaler, som ikke holdt vores fødder beskyttet eller varme om natten. Vi sov på klippen over surfbremsen, og mine fødder og de andre fyre blev kolde om natten. Det gjorde det svært at sove. Robert bar sine støvler igennem natten og sov temmelig behageligt. Han sørgede for, at vi vidste dette, fordi han gned det i ansigtet hver morgen. Men det var kun halvdelen. Robert blev ikke angrebet i hans fødder og ankler af vrede fløjlsmyrer eller blodtørstige mordbiller. Lemlæstelsen af ​​disse bugs var så dårlig, at den ene side af min fod lignede kødfarvet bobleplast fra så mange bid og stik. Det gør også ondt. Ja, i slutningen af ​​turen tror jeg, at vi alle ville have foretrukket at udholde ydmygelsen ved at bære grimme støvler snarere end at håndtere den smerte og lidelse, som vi havde

Det er sjovt at se, hvordan funktionen vil slå udseendet, når det kommer til at være behagelig. Nu tyve år senere har jeg et par ugg støvler og synes grimme ting er en af ​​de bedste køb, jeg nogensinde har foretaget. Jeg ville kun ønske, at jeg havde været smart nok og mand nok til at købe dem hurtigere.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir