En gennemgang af Musicnotes – Forhandler af digitale noder

Er du musiker Kan du finde det noder, du ønsker? Hvis du er som mig, er svaret nej. Selvom byen jeg bor i ikke er så lille, er der stadig ikke et stort udvalg af butikker, når det kommer til musik. Der er kun en lille musikbutik, jeg går til (og kun i sjældne tilfælde), når jeg har brug for noget med det samme, som f.eks. Guitarstrings.

Men når jeg vil købe noder, hjælper denne lille butik mig ikke meget. Der er kun et lille udvalg af noder til de mest populære genrer og de mest populære instrumenter. Hvis du vil spille Beethoven klaverarrangementer, er det fint, men hvis du vil have noget andet, har du ikke lykken.

Jeg kunne ikke finde, hvad jeg ville have i mit område, så shopping online var mit eneste alternativ. Efter at have prøvet forskellige onlinemusikhandlere, stødte jeg endelig på en, som jeg virkelig kunne lide – Musicnotes. Dette websted tilbød øjeblikkelig digital noder, og jeg syntes, det lød godt, men jeg vidste ikke, hvordan “digital” musik fungerer.

Jeg fandt, at det var virkelig let at gøre det. For at det digitale noder kan fungere, har du brug for særlig partitioneringssoftware, men du kan downloade det gratis fra Musicnotes-webstedet. Efter download af den gratis software begyndte jeg at søge i musikdatabasen. Det var helt anderledes end min lokale musikbutik!

Dette websted har tusindvis af sange at downloade ark til og i mange forskellige genrer. Webstedets kvalitet er fremragende, og jeg ville aldrig købe fra en lokal butik igen. Det er nemt at købe nøjagtigt, hvad jeg vil, og jeg behøver ikke engang at forlade huset. Jeg kan finde en sang, downloade noder og lære den med det samme.

Først var jeg forsigtig med Musicnotes-afspillersoftwaren, men nu elsker jeg det! Det har mange funktioner, der hjælper dig med at lære sange som evnen til at transponere, ændre tempo eller lære en del af sangen ad gangen.

Den eneste ulempe, jeg kan se med dette program, er at du skal være på en computer for at disse funktioner skal fungere. Men hvis du vil, kan du udskrive noder som normalt. Da jeg bruger et digitalt klaver, trækker jeg det normalt ved siden af ​​min computer, så jeg kan bruge softwaren, det er virkelig en stor hjælp.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir