Automatisering af udfyldelsen af ​​mæglerens prisrådgivningsformular

Indtil videre har de mest populære automatiseringsprocesser for mæglerprisudtalelser brugt iMacros-software. iMacros giver en bruger mulighed for at påberåbe sig en CSV-eksport i starten af ​​scriptet efterfulgt af tags, der dirigerer dataene fra hver regnearkcelle til det tilsvarende felt i BPO-formularen.

Jeg fandt en lille indledende succes efter at have oprettet mit første sæt iMacros til en simpel LSI-form, men ikke alle BPO-formularer er skabt ens. Dernæst kom Emortgage Logic. Jeg kæmpede, fordi nogle felter var udfyldt, og andre ikke. Efter at have kontrolleret koderne, indså jeg, at iMacros er dovne og ikke tæller efter 50 felter. Ja, iMacros er dovne, fordi det nogle gange bare ikke vil arbejde. Jeg var nødt til at gå ind og manuelt indtaste de korrekte feltnumre for hele formularen, da der er næsten 200 felter. Yikes! OK, ingen bekymringer, jeg spildte bare en dag på at finde ud af denne, men jeg vinder. Jeg konfigurerede iMacros til at køre scriptet den næste dag, og det flyder smukt og fylder MLS-afsætningerne. Jeg klikker på Gem, og fortsæt derefter automatiseringen med følgende formular. Jeg havde ingen idé om, at dataene for alle rullemenuer ikke blev gemt, selvom de var i BPO-form. Den næste morgen har jeg en række ufærdige ordrer og bruger en ekstra uge på at få hjælp gennem deres onlineforum til ingen nytte. Jeg begynder at bekymre mig om at kunne genvinde min tabte tid gennem automatisering. Det forekommer mig også, at den del af formularudfyldningen, som jeg kan automatisere, er, hvad jeg alligevel var i stand til at indtaste manuelt på 5 minutter. Var jeg virkelig automatiseret? Jeg var stadig nødt til at udfylde emneoplysninger, kvarterinformation, justeringer, sammenlignelige kommentarer, sammenlignelige nærhed, mæglerkommentarer, min placering i forhold til emnet osv. Derudover er CSV-eksporten fra MLS en ny ekstra proces, der tager lidt ekstra tid. Jeg er bare ikke blevet solgt som helhed “automatiseret 90% af en BPO”, i det mindste ikke med iMacros.

Derfor er ideen om en mere fleksibel og ekstrem automatisering, der kan bruge 100% af MLS-data uanset kolonneoutput, og gøres tilgængelig til brug med enhver MLS, der er i stand til at eksportere data til en CSV, er materialiseret. IForm blev født, en ny generation af automatisering til udfyldning af mæglerbesked.

Advarsel: iMacros er et globalt produkt designet til let at udfylde formularer og automatisere webbrowserprocesser. Jeg respekterer det arbejde, de har udført i stor skala. Jeg bruger stadig iMacros til forskellige andre forretningsopgaver. Jeg identificerer bare, hvorfor deres produkt ikke specifikt vedrører automatisering af udfyldning af formularer til mæglerprisrådgivning.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir