Aktiehandel – Elsk, ære og adlyde din computer!

SPROGET PÅ SPILET

Tunge i kinden sagde jeg: ‘Maskinerne forstår Wall Street, men det menneskelige sind kan ikke.’

EFFEKTIV MEKANISK FORHANDLINGSSYSTEM

Men seriøst er det, jeg virkelig siger, at det er den eneste vej at bruge en computer og et effektivt mekanisk handelssystem til at tjene ensartede rigtige penge på aktiemarkedet.

For næsten 20 år siden, mens jeg var på skitur, udviklede jeg en handelsmetode, der var skrevet på en gul juridisk pad, som jeg med nogle få ændringer fortsætter med at handle indtil i dag. . Derefter programmerede jeg dette handelssystem, skrev en bog, “Hvordan afsluttede jeg mit job og omsatte 6.000 dollars til en halv million handel” og udgav endda hundrede sider af mine handelsopgørelser. mægler.

Jeg er fortsat følsom over for det faktum, at mange ikke tror på, at min unikke tilgang til handel fungerer, og i dag tilfredsstiller jeg mit behov for at “bevise det” ved at sende mine realtidshandler i 96 aktier flere gange om dagen. Jeg sender også alle de job, der allerede er taget, og tidligere lagt ud på det samme websted siden december 2009.

Mit mål er nu det samme som normalt, at opnå mindst 100% årlig gevinst på min investering og at gøre det med meget lav risiko.

HVORFOR BRUGE EN COMPUTER?

Når de fleste mennesker begynder at blive interesseret i aktiehandel, starter de med at tale om deres yndlingsmægler, der giver gode råd. Eller måske taler de om en god “aktievælger”, de fandt på internettet. Eller måske gør de det selv gennem omfattende forskning i forskellige virksomheder og økonomiske grundlæggende forhold.

Efter min mening er alle disse metoder dømt til at mislykkes over tid, fordi de involverer menneskelig dømmekraft og menneskelige følelser. En meget mere effektiv og konsekvent måde at handle på er at bruge et programmerbart handelssystem og følge din computers instruktioner religiøst dag efter dag, måned efter måned og år efter år. Og til dette kunne jeg tilføje: diversificer ved at tage mange handler og hold ikke mere end tre dage.

At lægge dine egne følelser til side med din strålende vurdering og lade din computer tænke over det er ikke let. Faktisk, at dømme ud fra mine samtaler med hundredvis af forhandlere, er det kun få, der kan gøre det. Men hvis du kan gøre det, hvis du har de rigtige ting, og hvis du virkelig kan tro på din computers overlegne visdom, kan velstanden på markedet være din.

DIN COMPUTER FØLGER SYSTEMET, OG DU FØLGER COMPUTEREN

“Følg systemet” er det få mennesker kan gøre. De fleste mennesker kan “følge systemet” for et par handler, men hvis systemet begynder at miste en smule, vil de begynde at springe nogle handler over eller trække sig ud af nogle handler tidligt og så videre. Snart er de ude af systemet, og de mister penge.

For at “holde trit med systemet”, skal du overgive al kommerciel autoritet til din computer og gøre præcis, hvad det beder dig om at gøre, dag efter dag, år efter år. Tror du, du har de rigtige ting?

HVORFOR DU SKAL VÆRE I stand til MASKINENS MYNDIGHED

Jeg har handlet på denne måde i næsten 20 år og får disse 100% afkast næsten hele tiden. Men lad mig trække et gammelt EXCEL-regneark ud for at illustrere med realtidsresultater, hvorfor jeg tror på maskinoverlegenhed.

Dette regneark er til realtidshandler, jeg foretog i 1999, i fire måneder, hvor jeg handlede med en konto på omkring en og en halv million dollars. De fleste har ikke den slags penge at handle, men stol på mig; disse identiske metoder kan bruges på en konto med så lidt som $ 3.000.

Jeg tog 1899 handler i de fire måneder, og regnearket viste fortjeneste og tab i realtid for hver handel. Så jeg startede med at organisere alle disse handler i faldende rækkefølge fra det mest rentable til det mindst rentable. Her er nogle af de indledende statistikker, jeg fandt:

1899 erhverv

Mest rentable = 11792

Den mindst rentable = (-6,675)

Nettoresultat = 437.305

Gennemsnitlig handel (tab af gevinst) = 230

Bemærk tre ting: 1) Jeg handler meget for at sprede risikoen på mange handler. 2) Gennemsnitlig handel (tab af gevinst) synes lav. 2) Afkastet af den oprindelige investering er cirka 100% justeret for det årlige afkast.

Den handel, som jeg sender dagligt i dag, adskiller sig ikke meget fra disse gamle handelsstatistikker, men jeg har justeret handel for en $ 20.000-konto.

Men jeg tror stadig på vigtigheden af ​​at bøje sig for en maskins autoritet. Først og fremmest skal det bemærkes, at en erhvervsdrivende ikke kunne spore 1899 transaktioner uden en computer. Du finder ikke 1899 aktievalg nogen steder, og du har ikke tid til at undersøge 1899 handler. Den eneste måde at forhandle på denne måde er at slappe af og lade den programmerede computer tænke for dig.

Men der er en anden endnu mere kritisk grund til at bøje sig for computerens autoritet, når man handler på denne måde. Husker jeg sagde tidligere, at mange spirende forhandlere begynder at ignorere computeren og springe over visse handler?

At springe handler over og ignorere din computer er det værste, en erhvervsdrivende kan gøre.

Det er derfor. Jeg tog dette regneark og fandt ud af, hvor mange handler, der ville svare til 5% af 1899-handlerne. Jeg fandt 95 handler. Så jeg lagde de 95 bedste handler i en separat kolonne og tilføjede det samlede beløb. Summen af ​​disse 95 hovedtransaktioner var $ 433.116! Det svarer næsten til vores nettofortjeneste på $ 437.305 fra de 1.899 transaktioner!

Med andre ord betyder det, at kun en ud af 20 handler vil gøre dette system rentabelt, og kun en ud af tyve handler vil resultere i de 100% årlige afkast, som vi leder efter. Fjern de 20 transaktioner, og vi har intet andet end meget hårdt arbejde uden overhovedet positiv feedback.

Så hvis den håbefulde erhvervsdrivende begynder at springe handler over, skal du være sikker på, at han vil springe de 5% over gode handler over. Årsagen til, at han altid vil springe over gode handler, er at gode handler normalt ser forfærdelige ud i starten. For at vinde på markedet skal du være i mindretal ved at spille mod flertallet, og hvis handlen ser dårlig ud, vil flertallet ikke tage det. Dette er grunden til, at gode handler ser dårlige ud, og hvorfor den uerfarne trader vil ignorere computeren og springe alle gode handler over.

Den eneste måde at komme rundt på dette problem er at parkere dit strålende handelssind et andet sted og overgive dig til computeren. Computeren springer ikke transaktioner over, og computeren følger stadig systemet. ELSK, ÆRE og OBEY din computer, og du vil realisere rigdom på markedet ud over dine drømme.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir