Accusound-højttalere Signature Series Reference 8.5 Review

Vil du vælge en hjemmebiografhøjttaler, denne artikel hjælper dig efter dit valg. De højttalere, jeg leder efter, er lavet af et firma, der hedder Accusound Australia Pty Ltd. De er et australsk firma, og de fremstiller 5.1 eller 7.1 surroundhøjttalere. Jeg skriver denne anmeldelse for at dele min erfaring med kvaliteten og opsætningen af ​​disse opladningshøjttalere. Nogle af de punkter, jeg vil dække, er, hvordan de ser ud, lydkvalitet og hvor let det er at opsætte højttalerne.

Anklagemyndighedsundersøgelsen vil være på reference 8,5-højttalerne i signatur-serien af ​​2009. Disse højttalere består af to hovedhøjttalere før to baghøjttalere, en centerhøjttaler og en subwoofer eller en “lavfrekvent effekt” LFE som min Yamaha RXV663 forstærker kalder det. Jeg havde et meget stramt budget, så disse højttalere blev tilbudt til en god pris, jeg forventede ikke for meget lydfil. Jeg var imponeret over producentens påstand om, at alle højttalerne i dette sæt var et perfekt match. fronthøjttalerne er de vigtigste højttalere, hvert tårn leveres med 2 x 200 mm basdrivere samt en 150 mm mellemregistrering og en 25 mm elliptisk diskanthøjttaler. Centerhøjttaleren har 2×165 mm drivere og en 25 mm elliptisk soft dome diskanthøjttaler, hvilket resulterer i fremragende basrespons, klar sang og skarpe højder. baghøjttalerne har en 165 mm bashøjttaler og en 25 mm elliptisk soft dome diskanthøjttaler, der er identisk med hovedhøjttalerne i centerhøjttalerne. Subwooferen er designet til at bruge den 300 mm lange højhastigheds bashøjttaler, den har også en indbygget 200 W forstærker med lydstyrke-, fase- og frekvensjusteringer, så disse er de komponenter, der findes i emballagen, der udgør dit lydsystem.

Inden jeg går ind i tarmene ved unboxing og konfiguration af mine højttalere, vil jeg nævne fyrene fra Audio Australien som er eksklusive for Accusound Signature Series højttalere. Jeg var meget imponeret over kommunikationshastigheden fra dem, returnerede et spørgsmål via e-mail og inden for få timer får jeg et detaljeret svar, ikke sikker på dig, men det får mig til at føle mig mere har det godt med at købe fra disse fyre, når jeg får den slags hurtige svar.

Dette er en af ​​de bedste tilbud til prisen, selvom jeg ikke ville klassificere mig selv som en hi-fi-guru eller audiofil, men jeg ved hvad jeg kan lide og tager mig tid til at foretage produktsammenligninger lignende før afsked med min hårdt tjente. Min hjemmebiografopsætning bestod af min 50 tommer Panasonic plasma og XBOX som mediecenter og DVD-afspiller og en Yamaha RXV 663-modtager og nu Accusound Reference 8.5-serien. Disse højttalere ser virkelig ud af rummet, hvilket betyder, at de ikke bliver billige, jeg var imponeret over skabernes byggekvalitet og finishen generelt var temmelig god. Jeg må nævne, at de, jeg købte, viste, at de var beskadigede, og det var sandt, fordi subwooferboksen havde en stor bule. Jeg holdt vejret og trak suben ud af den beskadigede kasse, og ja jeg fandt en lille klump i skabet, jeg blev ødelagt i den første halve time og kom mig derefter tilbage. Når man ser på højttalerterminalerne, var de pæne og store og accepterer det nu standard bananstik, de opladningskabler, jeg valgte, var 12 gauge.

Nå, hvordan lyder de? Jeg har ikke en Blue Ray-afspiller endnu (det er dog på min liste) Jeg ringede til min søn og bad ham om at komme og tjekke mine nye 5.1 højttalere og medbringe dine Playstation 3 og blue ray-diske med dig. Konfigurationen af ​​PS3 er meget enkel, bare sæt HDMI-kablet i forstærkeren, og det er gjort. Vi besluttede at se Resident Evil 3, fordi denne film indeholder ukomprimeret lyd, og min Yamaha RXV 663 vil med glæde dekode den, vi sad igennem hele filmen og undrede os over de ekstra lydeffekter, som vi savnede eller ikke. ikke har hørt før, den bit, hvor Alice tager alle kragerne ud, var helt fantastisk, subwooferens høje knurring, også fronterne selv genererer en god mængde baseffekt og en stor effekt fra bakker og center. Manualen siger, at højttalerne skal brænde over tid, og faktisk har jeg fundet ud af, at lyden ser ud til at være lidt rigere, mere at lytte til musik end film. Kanterne er i stand til at blive bi-forstærket, og min RXV643 er i stand til denne opsætning, men jeg har ikke formået at gøre det endnu, men det gør jeg.

Afslutningsvis, vil jeg anbefale dem til nogen anden? Ja det ville jeg, og det gjorde jeg, min søn elsker lyden fra opladningshøjttalerne, og prisen er god, så han ser frem til at få en opsætning snart. Du får et produkt af god kvalitet til en rigtig god pris. Jeg elsker at købe underlige gadgets ind imellem og er nødt til at sige, at disse Signature Series Reference 8.5-højttalere giver mig god værdi for pengene, spørg mine naboer.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir